Volevatch

Zoeken:

 

 

 

 

Volevatch

Al meer dan tien jaar distribueert Baden Baden Interior het exclusieve franse merk Volevatch in Nederland. Het is een tijdloze, uitgebreide en luxe collectie van kranen, sanitair, accessoires en radiatoren.

Voor de fabricage van de kranen gebruikt Volevatch hoogwaardige materialen en de modernste machines. Veel afwerkingen geschieden echter nog met de hand. Volevatch heeft door de jaren heen diverse prijzen gewonnen en draagt o.a. het predicaat “Entreprise du Patrimoine Vivant”. Dit vanwege het in stand houden en doorgeven van ambachtelijke productie van hoge kwaliteit en het leveren van goede service.

Volevatch is opgericht door Serge Volevatch, die na de voltooiing van zijn studie stedenbouwkunde zijn passie ‘het terugbrengen van de luxe badcultuur’ volgt. Hij legt zich eind jaren zeventig toe op de verkoop en restauratie van oude kranen. Door de creatie van de ‘Bistro’ serie werd zijn talent herkend door o.a. Guerlain (Paris), Tiffany’s (NY) en architect Andre Putman.

Inmiddels wordt het merk Volevatch wereldwijd toegepast bij particulieren, in hotels, restaurants en op jachten en is leverbaar in 8 verschillende finishes.

Resultaat 1–104 van de 134 resultaten wordt getoond