Login | Registreer | Winkelwagen 0 items -  0,00 | EN | NL

Baden Baden Interior is een woon- warenhuis in het klein in Amsterdam. Een verrassende en uitnodigende badkamer- en interieurwinkel van 380m2 met een regelmatig wisselende eclectische mix van meubelen, design, kunst, objecten en accessoires. Iedere liefhebber van goed design vindt bij ons iets moois. Hier vinden ook de afspraken plaats voor een advies of ontwerp van Baden Baden Studio, onze eigen ontwerpstudio.

Toegankelijkheid en laagdrempeligheid zijn belangrijke kernwaarden die wij koesteren. Vriendelijkheid en service- gericht denken staan hoog bij ons in het vaandel. Net als betrouwbaarheid en professionaliteit; belangrijke ingrediënten voor het aangaan van langdurige relaties.

Onze geschiedenis


De winkel Baden Baden is in 2000 door Piet en Karin Boon opgericht als een showroom met een unieke collectie meubelen en badkamers die destijds een weerspiegeling was van hun design- filosofie.

In 2010 is de winkel overgenomen door de manager Julie de Vries. Vanaf het begin lag de focus voor een belangrijk deel op het inrichten en ontwerpen van badkamers en op aangename wellness ruimten thuis. In de afgelopen 10 jaar is Baden Baden een begrip geworden.

Eén van de redenen hiervoor is dat wij voorop lopen bij de introductie van hoogwaardige, vooraanstaande en spraakmakende merken. Piet Boon bracht indertijd de klassieke Franse sanitaircollectie van Volevatch naar Nederland, naar Baden Baden.

Ook het exclusieve Italiaanse badkamerdesign van Boffi werd voor het eerst bij ons in Amsterdam geïntroduceerd. In 2002 werden wij de Nederlandse flagshipstore van het gerenommeerde meubelmerk Flexform. Daarnaast is Baden Baden Interior de grootste dealer van Piet Boon Collection in Nederland.

Wij zijn nog steeds leverancier van deze designmerken en hebben het assortiment en merkaanbod nog verder uitgebouwd en versterkt. De afgelopen jaren is Julie de Vries trouw gebleven aan de waarden uit de begintijd. Met Baden Baden Interior heeft zij een heel eigen stijl en sfeer gecreërd en een naam opgebouwd van betrouwbaarheid en creativiteit. Baden Baden Interior is trots op haar (internationale) portfolio met trouwe klanten.