Betaalmogelijkheden bij badenbaden.nl Er zijn diverse betaalmogelijkeheden voor het afrekenen van uw aankopen op de badenbaden.nl webshop.

Via iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Hoe werkt iDEAL?
U plaatst een bestelling bij Badenbaden.nl. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Voordelen:
a) iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:
b) iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren
c) iDEAL is ontwikkeld en wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken
d) Toegang tot internetbankieren van één van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL
e) Controle en overzicht op de betaling

Betalen met een creditcard
U kunt uw bestelling betalen met de volgende Nederlandse creditcards: VISA, MasterCard en American Express. Om uw gegevens te beschermen, worden deze volledige gecodeerd verstuurd via SSL-servers en zijn zodoende beveiligd tegen toegang van derden. Op het moment van de bestelling wordt uw creditcard betaling geautoriseerd.

Afrekenen van uw Baden Baden Interior artikel:

Als uw bestelling compleet is, klikt u op de knop Afrekenen. Voordat u uw bestelling bevestigd, kunt u de inhoud van uw shoppingbag wijzigen:
– Aantal: het aantal bestelde producten aanpassen.
– Verwijderen: klik op het x- kruisje om het product te verwijderen.

Als u de inhoud van uw shoppingbag gewijzigd heeft, klik dan op Herberekenen om de wijzigingen te bevestigen.

Factuurgegevens controleren:

Indien u de eerste keer een bestelling doet bij Badenbaden.nl, moet u zich eerst registreren als een nieuwe klant. U dient dan de volgende stappen door te lopen:

Persoonlijke gegevens Factuuradres Verzendadres Uw gebruikersnaam & wachtwoord kiezen Order controleren Order bevestigen Betalen

Wanneer alle betaalgegevens correct zijn, klik dan op Ga verder.

Bestelling plaatsen:

Controleer de inhoud van uw shoppingbag en klik op Afrekenen om uw bestelling te plaatsen.

Bevestigingsmail:

U ontvangt een bevestiging van uw bestelling op het e-mailadres waarmee u bent ingelogd in de badenbaden.nl webshop.

Betalingsovereenkomst:

Met het invullen en verzenden van het bestelformulier, verplicht de koper van de aangekochte producten zich tot het betalen van de vastgestelde prijs.

Totstandkoming koopovereenkomst:

Een koopovereenkomst komt tot stand na ontvangst van een bestelling. Door het plaatsen van een bestelling wordt te kennen gegeven dat wordt ingestemd met de toepasselijkheid van de algemene voorwaarden.

Levering en facturering:

Bestellingen die voor 18.00 uur bij ons binnenkomen, die direct betaald zijn en waarvan de voorraad toereikend is, worden de volgende werkdag verzonden. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat een Baden Baden Interior artikel is uitverkocht. U krijgt dan een e-mail van ons met verdere uitleg over de levertijd van uw bestelling.

Bestelt u artikelen die een hogere waarde hebben dan € 4500,- krijgt u de keuze om dit bedrag volledig te betalen of 50% aan te betalen en het restant voor levering te voldoen.

Indien de te leveren artikelen op het afleveradres niet in ontvangst genomen kunnen worden, zal DHL de volgende dag de bestelling wederom aanbieden. Mocht er dan weer niemand aanwezig zijn, kan de bestelling, in overleg, worden afgehaald bij het aangegeven afhaalpunt van DHL. Vragen over uw bestelling kunnen telefonisch worden beantwoord, tijdens winkeltijden zijn wij bereikbaar op tel: 020-5318418

Prijzen:

De vermelde prijzen zijn in euro’s, inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten, de verzendkosten (€ 4,95) worden bepaald door het eindbedrag, maar worden altijd getoond in uw order overzicht alvorens u deze dient te bevestigen. Wanneer u een bestelling plaatst, krijgt u altijd een bevestigings- e-mail met het totale bedrag en de eventuele verzendkosten.

Gratis verzending:

Bij Badenbaden.nl betaald u geen verzendkosten voor bezorging binnen Nederland en bestellingen boven de € 300,-. Voor bestellingen buiten Nederland en in Europa vragen wij een transportbijdrage van € 25,- afhankelijk van het gewicht en volume. Buiten Europa, vragen wij dit voor u op.

Voor iedere bestelling onder de € 300,- worden verzendkosten berekend:

– Bezorging via DHL: 4,95 per bestelling – Ophalen in onze showroom: GRATIS

U kunt uw bestelling thuis laten bezorgen door DHL of zelf afhalen in onze showroom.

Indien uw bestelling op maandag t/m zaterdag voor 18:00 uur bij ons binnen is, en u laat het pakket bezorgen door DHL, dan wordt uw bestelling over het algemeen de volgende werkdag naar u opgestuurd.

Als u ervoor heeft gekozen uw bestelling zelf af te halen in onze showroom, dan ontvangt u een e-mail zodra uw pakket is aangekomen. Doorgaans is dit binnen twee werkdagen na het plaatsen van uw bestelling.

Gratis verzending:
Bij Badenbaden.nl betaald u geen verzendkosten voor bezorging binnen Nederland en bestellingen boven de €300,-. Voor bestellingen buiten Nederland en in Europa vragen wij een transportbijdrage van € 25,- afhankelijk van het gewicht en volume. Buiten Europa, vragen wij dit voor u op.

Voor iedere bestelling onder de €300,- worden verzendkosten berekend:

– Bezorging via DHL: 4,95 per bestelling – Ophalen in onze showroom: GRATIS

Bij Baden Baden Interior is het mogelijk uw aankopen te retourneren. Het retourneren kan op de voorwaarde dat het door u aangeschafte product een product is wat niet speciaal voor uw wensen op maat is gemaakt of samengesteld.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij u een e-mail te sturen met uw voor- en achternaam en reden van retour of omruiling.

Baden Baden Interior
t.a.v. Afd. webshop aankopen
info@badenbaden.nl

U kunt het product binnen 14 Calender dagen na ontvangst aan ons retourneren. Indien mogelijk zelf te zorgen dat het product in de onaangebroken, originele verpakking, onbeschadigd arriveert met de originele aankoopnota in onze showroom. U kunt uw product persoonlijk komen brengen, maar mag daar ook een transporteur voor inschakelen, de kosten voor een even- tuele transporteur zijn voor uw eigen rekening. Eventuele transportschade ontstaan tijdens het retourtransport zijn voor rekening van de klant.

Om problemen te voorkomen adviseren wij u de retourzending aangetekend en voldoende verzekerd te versturen.

Nadat het product door ons retour is genomen, zullen wij het onderwerpen aan een inspectie of het product voldoet aan de ongeschonden conditie en indien dit het geval is, zullen wij binnen 15 dagen het bedrag van uw aanko(o)p(en), per bank aan u retourneren.

GARANTIE
Allereerst willen wij benadrukken dat alle Baden Baden Interior producten voldoen aan zeer hoge kwaliteitseisen, alle door ons verkochte producten ondergaan een streng eisen pakket waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Mochten de producten onverhoopt toch niet de beloofde levensduur halen, dan is de standaard fabrieksgarantie en wettelijke verplichte garantie van toepassing. Zie voor meer informatie onze algemene voorwaarden.