Qliv Side to Side Round eettafel

Prijs: Op aanvraag
Beschrijving:

Met de bijzondere Side-to-Side Round tafel brengt u design én functionaliteit in uw interieur. Het tafelblad van deze robuuste en toch verfijnde tafel is gemaakt van massief Frans. Dit maakt het ontwerp spannender en functioneler. Bij het ontwerp van het stalen frame is gebruik gemaakt van laser cut- technology wat de suggestie geeft dat de tafel op deze manier bij elkaar wordt gehouden. De zijkant van de tafel is uitgefreesd zodat het stalen frame in het blad verzonken is.

Side-to-Side Round is een speels ontwerp dat in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar is. Denk bijvoorbeeld aan een smaller formaat of een andere houtsoort. Of kies voor een blad uit één stuk in plaats van twee. Ook kan het frame op aanvraag in andere kleuren worden gemaakt en op een andere positie worden bevestigd. Door de spannende vorm en de verschillende materialen is Side-to-Side Round een verrijking voor uw interieur!

Afmeting:

Diverse mogelijkheden

Materiaal:

Diverse mogelijkheden

Levertijd: 6 - 8 weken
Informatie:

De producten van Qliv kunt u gemakkelijk bestellen in onze showroom. Voor meer informatie kunt u ons bellen op: 020-5318418.

Offerte aanvraag formulier:

    Merk:

    Beoordelingen

    Er zijn nog geen beoordelingen.

    Wees de eerste om “Qliv Side to Side Round eettafel” te beoordelen

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.