Made a Mano Ossido tegel

Het Deens-Italiaanse bedrijf Made a Mano heeft ambachtelijke, esthetisch sterke collectie tegels in lavasteen en terracotta. Een uitzonderlijke collectie van high-end tegels en producten. Made a Mano tegels worden gemaakt van de lava van de Etna uit Sicilië. Met moderne technieken maakt Made a Mano tafel- en keukenbladen en vloer- en wandtegels. Inspiratie komt uit verschillende invloeden van over heel de wereld. Hun tegelcollectie heeft een prachtige afwerking, is functioneel en duurzaam. Er zijn tien verschillende collecties met elk hun eigen thema, uitstraling en stijl. De collecties variëren van effen kleuren in verschillende maten en vormen tot aan tegels met geometrische vormgeving en dessins. De tegels van Made a Mano worden op bestelling gemaakt en zijn geschikt voor particuliere en commerciële projecten.

Hier ziet u de Ossido serie waarvan het effect ontstaat d.m.v. een chemische reactie. Hierdoor is elke tegel anders getekend en van kleur. Een prachtig effect!

 

Afmetingen:

Diverse mogelijkheden

De producten van Made a Mano kunt u bekijken en bestellen in onze showroom. Voor meer informatie kunt u ons bellen op: 020-5318418.

 

Prijs op aanvraag