Toont alle 3 resultaten

 

Guaxs-glas wordt geproduceerd in kleine, exclusieve fabrieken die gespecialiseerd zijn in het produceren van kleine edities voor internationale kunstenaars en ontwerpers.
De vakmensen werken meestal als een team. Om succesvol te zijn, de teams een hoge mate van vaardigheid en ervaring nodig hebben, maar ook coördinatie en fysieke kracht. Nadat een metaalvorm in verschillende stadia is voorbereid, kan het blazen van het glas beginnen.

In het begin gebruikt elke medewerker een blaaspijp om een ​​bepaalde hoeveelheid glas te verzamelen – afhankelijk van de grootte van het object – uit de oven. Verdere voorbereidende stappen volgen voordat de glasblazer de hete substantie in de metaalvorm blaast. Vanwege de geavanceerde en karakteristieke vormen die het GUAXS-handelsmerk zijn, kan deze taak alleen worden uitgevoerd door gekwalificeerde vakmensen. Wanneer het werkstuk na een paar dagen geleidelijk is afgekoeld, volgen de verschillende fasen van snijden en polijsten. In verschillende complexe en zorgvuldige stappen wordt het glazen oppervlak bewerkt en met de hand afgewerkt.

Zo krijgt het object zijn individuele structuur en zijn onderscheidende, unieke GUAXS-karakter. Elke vorm is een echt meesterwerk van vakmanschap.

Baden Baden Interior is leverancier van de producten van Guaxs.
U bent van harte welkom in onze showroom waar wij u informatie en professioneel advies kunnen geven. Tevens kunnen wij u verschillende materialen en stalen laten zien.