Von Winckelmann

Zoeken:

Von Winckelmann

 

Von Winckelmann is een ‘nobel’ merk in vele opzichten: Als laatste afstammeling van een oud aristocratische familie treedt Franklin von Winckelmann naar buiten onder deze naam door een innovatief, onconventioneel  merk in lifestyle te exploiteren. Dit alles onder de ‘edele’ noemers fair trade, organic en respect voor het milieu en zijn ambachtslieden. In 2014, na 10 jaar ontwikkelen en zoeken naar de juiste materialen, kwam von Winckelmann naar buiten getreden met een duurzame collectie voor het interieur: De ‘Imperfect Slow Living’ collectie.
Deze serie bestaat uit textielen die op een authentieke manier handmatig gekleurd zijn uit organische kleurstoffen uit planten uit het Indonesische oerwoud. Dit geeft een zeer unieke vintage look welke de signatuur zijn van de Von Winckelmann’s produkten.
Andere collecties zijn de ‘Tailored Men’s Apparel’, ‘Pu(r-)e organic apparel’, ‘Eco design in Paraguay’en de ‘Fabric Thoughts in Denmark’.

Baden Baden Interior is leverancier van de producten van Von Winckelman.
U bent van harte welkom in onze showroom waar wij u informatie en professioneel advies kunnen geven. Tevens kunnen wij u verschillende materialen en stalen laten zien.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.