Toont alle 5 resultaten

Gessi

Opgericht in 1992 door Umberto Gessi, begon het bedrijf als een kleine werkplaats met als doel  de gevestigde markt en namen uit te dagen. Met een gezonde portie lef en een duidelijke visie op verandering en innovatie, heeft de Gessi familie de eerste jaren gepionierd en zich inmiddels ontwikkeld tot een van de meest sophisticated merken wereldwijd op kranen gebied. Zowel in design als in technologie.
In 1993 verlieten ze al snel de kleine werkplaats voor een modern pand in Serravalle Sesia, gemaakt van steen en zwart glas, welke op gaat in de omgeving. 
Deze locatie is door de jaren doorgegroeid naar een flink complex van gebouwen waar de wereldwijde productie ontwikkeld en gemaakt wordt. Altijd heeft de focus en aandacht  op de natuurlijke omgeving centraal gestaan bij deze uitbreidingen.
Niet alleen bij deze uitbreidingen van de fabriek maar ook bij de productie en welzijn van de medewerkers. Met recht mag Gessi zich een van de eerste fabrikanten noemen die het woord duurzaamheid in de praktijk bracht.
Inmiddels vele jaren verder heeft het merk verschillende awards gewonnen met zijn innovatieve designs. In 2008 Superbrand en in hetzelfde jaar de prestigieuze Red Dot Communication Award.

Baden Baden Interior is leverancier van de producten van Gessi.
U bent van harte welkom in onze showroom waar wij u informatie en professioneel advies kunnen geven. Tevens kunnen wij u verschillende materialen en stalen laten zien.