Toont alle 11 resultaten

Abyss & Habidecor

Het Portugese familiebedrijf Abyss & Habidecor is een wereldmerk als het gaat om luxe of als u op zoek bent naar zeer exclusieve kwaliteit. U vindt er een breed scala aan prachtige handdoeken, badjassen en badmatten, gemaakt van ‘de allermooiste Egyptische katoen’ (Giza 70). De enorme diversiteit in kleuren, stijlen en dessins zorgt voor bijna oneindige keuzemogelijkheden waarmee u eindeloos kunt combineren. De schoonheid zit daarbij vooral in het detail en de kleurenpracht.

Mocht uw keuze er tóch niet bijzitten, dan biedt Abyss & Habidecor bijna ongekende mogelijkheid in het vervaardigen van maatwerk. Een borduring, een handdoek in een andere maat, een speciale vorm badmat op basis van een sjabloon of een badjas in een andere kleur, lengte of maat? Vrijwel alles is mogelijk. Standaard heeft u de keuze uit een aantal kleuren, maar in een aantal gevallen kunt u kiezen uit wel 60 kleuren.

Baden Baden Interior is leverancier van de producten van Abyss.
U bent van harte welkom in onze showroom waar wij u informatie en professioneel advies kunnen geven. Tevens kunnen wij u verschillende materialen en stalen laten zien.

 43,00 78,00
 238,00 275,00
 20,00 118,00
 200,00
 135,00 399,00