Sinds 2000 is Baden Baden Interior een creatieve designstudio met showroom.

De showroom is dan ook al jaren een must voor een ieders inspiratie ronde door het centrum van Amsterdam. Hier is een mix te zien van badkamer gerelateerde producten, gecombineerd met o.a. meubels, verlichting en woonaccessoires. In onze showroom vindt u producten en ideeën voor elke ruimte in uw huis.

badaccessoires

badkamer

verlichting

woonkamer

woonaccessoires

outdoor

deurbeslag

Baden Baden Interior voert een collectie met designklassiekers en ook vele exclusieve merken met een bijzondere look and feel.

merken

Sinds 2000 is Baden Baden Interior een creatieve designstudio met showroom. De showroom is dan ook al jaren een must voor een ieders inspiratie ronde door het centrum van Amsterdam. Hier is een mix te zien van badkamer gerelateerde producten, gecombineerd met o.a. meubels, verlichting en woonaccessoires. In onze showroom vindt u producten en ideeën voor elke ruimte in uw huis.

meer over ons

Door de jaren heen heeft Baden Baden Interior vele gepersonaliseerde en tijdloze badkamer- en interieur- projecten gerealiseerd. Hiervan zijn er door de jaren heen diverse gepubliceerd in toonaangevende tijdschriften. Onderstaand tonen wij een selectie van onze projecten.

projecten