Culti Scented Sachet Home

Prijs: € 20,00
Beschrijving:

Culti Milano, nummer 1 in de wereld van huisparfums, lanceerde in 1990 de eerste geurfles met rotan stokjes. De geurflessen zijn beroemd om hun elegantie en door de originele combinaties van geuren.

De perfecte combinatie van natuurlijke en synthetische ingrediënten creëert verfijnde nuances door de oxidatie van het parfum in combinatie met de omgeving. Hierdoor verandert de kleur van de geur langzaam mee.

De vorm van Culti Milano flessen kenmerkt woon- en werkruimtes met elegantie, moderniteit en innovatie. De functie van de verspreiding van de geuren is om positieve gevoelens te versterken en om de locaties waar ze worden verspreid te versterken.

De geurzakjes Scented Sachet Home zijn ideaal voor het verspreiden van een parfum in lades, tassen, koffers en kasten. Het geurzakje, van een stijlvolle grijze stof, heeft een praktisch oogje waarmee het gemakkelijk in de kast of aan kledinghangers kan worden opgehangen. Goed voor circa 50 dagen geurverspreiding en verkrijgbaar in 4 geuren. Ga voor de citrus geur Aramara, één van de aromatische geuren Mareminerale of Thè, of de bloemige geur Tessuto.

Afmeting:

L7 x H7 mm / 15 gram

Materiaal:

Grijze stof

Levertijd: 1 - 2 weken
Informatie:

De producten van Culti Milano kunt u gemakkelijk online bestellen. Voor vragen kunt u ons bellen op: 020-5318418.

Wissen