Login | Registreer | Winkelwagen 0 items -  0,00 | EN | NL

Baden Baden Interior werkt graag samen met professionals en biedt verschillende ondersteunende diensten aan om uw projecten tot een succes te maken.

ArchitectenStylistenWij nodigen u uit om met uw klant bij ons aan tafel aan te schuiven. Wij laten u inspirerende materialen en modellen zien zowel voor interieur als badkamer. Ook delen wij graag onze inzichten en expertise en kunnen wij met u sparren over de indeling van verschillende ruimtes. Wij leveren ook matenspecificaties van onze meubelen en sanitair merken.

Veel van onze inspirerende meubelen, objecten en accessoires worden getoond in tijdschriftreportages. Ook in commerciële producties en films worden onze artikelen toegepast. Hiervoor vragen wij een kleine vergoeding of naams- vermelding. Wij ontvangen en inspireren u graag!

Aannemers en installateursProjectenBaden Baden Interior voert een aantal toonaangevende en karakteristieke sanitairmerken die het verschil in een huis of project maken. Ook leveren wij maatwerk in de vorm van meubelen en bladen van o.a. natuursteen of Durat® kunststof. Wij nodigen u uit met uw klant in onze showroom aan tafel een project door te nemen en/of sanitairvoorstellen te doen. Naar uw behoefte bespreken wij stijl, toepassingen en technische gegevens en kunnen wij een offerte uitbrengen.


Baden Baden Interior voert zeer uiteenlopende projecten uit:

Het brengen van sfeer in een kantoorruimte dmv decoratie en stoffering tot het inrichten en decoreren van modelwoningen.

Het maken van product voorstellen met budgetindicatie tbv verkooppresentaties.

Het ontwerpen van hotel – (bad)kamers en leveren hiervoor het sanitair en de accessoires.

Wij brengen van een aantal sanitair merken speciale project collecties. Deze zijn functioneel en goed geprijsd. Logistiek kunnen wij u ook ondersteunen.