Login | Registreer | Winkelwagen 0 items -  0,00 | EN | NL

De diverse Volevatch kranencollecties hebben een eigen karakter. Alle kranen en accessoires worden geleverd in afwerkingen als chroom, glans en mat nikkel, gelakt en ongelakt messing, (oud) zilver, goud, antiek brons, glans en antiek koper. Bedieningshendels worden geleverd in metaal, porselein, (edele) houtsoorten en in kristal (Val Saint-Lambert).Veel toegepast is de tijdloze ‘Bistro’ serie met kruishendels of hendels met porselein, eiken of ebbenhout. Met een knipoog naar een rijk verleden zijn er de klassieke ‘Grand Hotel’ en ‘Heritage’ series. Een eigentijdse uitstraling hebben de strakke ‘Piet’ en ‘Nemo’ series. Voor speciale projecten zijn er de historische ‘Art Deco’ en ‘Versailles’ series of de kranen ontworpen voor couturiere Jeanne Lanvin. Maatwerk bestaat ook tot de mogelijkheden.KEUKEN KRANEN


RADIATORENDe Volevatch keukenkranen worden veel toegepast in o.a. de projecten van Piet Boon. Ze zijn robuust en elegant tegelijk. Verkrijgbaar in resistent chroom of in mat nikkel wat bij rvs past. Glans nikkel heeft een warme rijke uitstraling en met (oud) messing krijgt uw keuken een rustiek accent. Kranen komen in blad- en wandmodellen. Ook zijn er blad douches voor keukentoepassing.


Om de badkamer af te maken zijn er de robuuste (handdoek) radiatoren, verkrijgbaar in zowel in wand- en staande modellen. De radiatoren werken op cv of elektra en worden in dezelfde metaalkleuren als de kranen geleverdSANITAIR


ACCESSOIRESVolevatch biedt een ruime keuze aan tijdloze en klassieke wastafels, baden, toiletten en bidets. Deze geven een authentieke sfeer aan uw badkamer en complementeren de kranen.


Volevatch brengt een grote collectie luxe en authentieke accessoires. Van kleine zeepbakjes tot grote spiegels. Deze komen in dezelfde metaalkleuren als de kranen.