Login | Registreer | Winkelwagen 0 items -  0,00 | EN | NL

The clients have a free-standing house and chose to make an extension. The lack of space and a new look were decisive reasons for the renovation. On the ground floor of the extension they placed a spacious living kitchen. On the first floor a master bedroom, a walk-in closet and a bathroom was created. The materials used for this project were concrete ciré, natural stone, wood, zinc, stainless steel and plaster.


This created a robust, calm and timeless look which was exactly what the clients desired. The natural stone bathtub with matching sinks by Boffi was the starting point for furnishing the bathroom. The client added a personal touch by using unique mirrors and a chandelier; a successful collaboration with a stylish result.