Login | Registreer | Winkelwagen 0 items -  0,00 | EN | NL

De opdrachtgevers van deze nieuw te bouwen villa wilde een etage voor zichzelf creëren. In ons ontwerp werden op de grote boven etage de slaapkamer, garderobe en badkamer samengevoegd in één open en lichte ruimte. Door de gestuukte wanden wat lager te houden is de dak constructie in het zicht gebleven, met de hoge nok als eyecatcher en heeft het licht hierdoor vrijspel. Qua materialen is er ook voor lichte kleuren gekozen zoals de keramieke tegels, de wasbakken van het Finse merk Durat en een lichte beits voor de eiken maatwerk wasmeubels.


Ook de eenvoud van Vola kranen van de ontwerper Arne Jacobsen sluit mooi aan op het ontwerp. De badkamer en kast ruimte zijn volledig symmetrisch waardoor er een rust onstaat in de ruimtes. Vanuit het bed is er een mooie doorkijk naar het bad. Na aanvankelijke aarzeling om voor diverse functies in een open ruimte te kiezen, ervaren de opdrachtgevers de ruimte nu als een loft, een extra appartement op hun huis. Een plek waar ze daadwerkelijk tot rust kunnen komen.