Login | Registreer | Winkelwagen 0 items -  0,00 | EN | NL

Het project begon met het ontwerp van een wasmeubel voor deze klanten. Eenmaal op locatie werden we gevraagd mee te denken over het dakterras en de styling van het interieur. De hoge woonkamer met veel lichtinval kon wel een donker accent gebruiken, dit werd de comfortabele Dieke bank uit de Piet Boon Collection, waar de bewoners zeer gecharmeerd van waren. Aangezien het om koppelbare delen gaat kan er gevarieerd worden, zo kan het gebeuren dat er ’s avonds opeens een ‘andere bank staat ‘.

In de strakke ruimtes mocht de styling uitbundig worden, we hebben ervoor gekozen door het gehele appartement vele materialen en structuren te


combineren, leer, wol, katoen, keramiek, metaal, alles in tinten die bij elkaar passen.
De rasta poef, kussens en plaids van Arcade zorgen letterlijk voor warmte en comfort in het interieur.

Het dakterras biedt een prachtig uitzicht over de Amsterdamse binnenstad en is voor de bewoners een heerlijk buiten. Hier is gekozen voor een Piet Boon Collection buitenset, met losse kussens. Een mooie functionele set waarvan de frames buiten kunnen blijven staan (in de winter onder een canvashoes) en de kussens tegen een druppel water kunnen, zeer geschikt voor de Hollandse zomers.