Login | Registreer | Winkelwagen 0 items -  0,00 | EN | NL

Tailor made staat voor maatwerk wat u past. Zo zien wij uw huis en interieur. Moeilijke ruimtes die extra ontwerp aandacht vragen; Passende meubel oplossingen die niet standaard leverbaar zijn; Rustgevende wellness ruimtes en sauna’s voorzien van het door u gewenste comfort; Keukens die bij uw stijl en routine passen; Walk-in-closets zo gemaakt dat uw garderobe er mooi in past en uw schoenen- stropdassen- en of sierradencollectie aandacht krijgen.

Uw film, tv en audio systemen zodanig gekozen en aangelegd dat u optimaal kunt genieten en alles kunt bedienen vanaf uw tablet of telefoon; Bedlinnen op maat gemaakt en heel persoonlijk met uw initialen; Maatwerk in het leggen en het afwerken van diverse vloeren; Stoffering op locatie ingemeten, met aandacht vervaardigd en geinstalleerd. Kortom, wij bieden mogelijkheden die uiteindelijk het verschil maken tussen standaard en luxe.BADKAMERWij werken met vakmensen op het gebied van houtbewerking en leveren diverse hout- en fineersoorten met afwerkingen van ruw tot glad, van olie tot lak. Ook combinaties met natuursteen,


composiet materialen, metaal en leer worden ambachtelijk verwerkt in het meubelwerk voor interieurs, badkamers, walk-in-closets, keukens en tafels. Conform uw wensen vervaardigd, ingemeten en geplaatst.WELLNESSMet wat kleine aanpassingen kan uw badkamer opgewaardeerd worden tot een wellness beleving. Er zijn diverse redenen waarom men hiervoor kiest zoals, gezellig samen zijn, comfort en gezondheid. Stoomdouches, hammam’s en droge sauna’s hebben een reinigend en ont- spannend effect. Infrarood met diepe stralen passen wij toe in de droge sauna’s vanwege de helende (huid) en spier ontspannende werking.


Baden Baden Interior werkt nauw samen met wellness expert IP en leveren hoogwaardige producten. In het ontwerp en de uitvoering hiervan werken wij de buitenkant van de diverse sauna’s zodanig af dat deze één geheel vormen met de badkamer. Van binnen bekleden wij de sauna’s met hoogwaardige materialen. Om u te helpen bij het maken van uw keuze kunt u bij onze partner de diverse types sauna’s, infrarood of stoomdouches uitproberen.
wellness-1


MEUBELWERK
hulshoff_4

keuken
VERLICHTING
Het effect van verlichting wordt vaak onderschat bij het bedenken van een interieur of woning. Zo is er basis en sfeer verlichting, zijn er verschillende licht effecten en komen er steeds meer energie zuinigere lichtbronnen zoals LED.


Baden Baden Interior biedt een eigen selectie van (sfeer) verlichting voor binnen en buiten; ook maatwerk is hierbij mogelijk. Daarnaast kunnen wij een compleet lichtplan leveren, opgesteld door verlichtingsexperts.


STOFFERING


De aankleding van ramen, wanden en vloeren is karakter bepalend voor elke ruimte. Kenmerkend voor onze stijl is het gebruik van mooie natuurlijke materialen, waaronder karpetten van Bamboo, New Zeelands wol, papier, linnen of zijde. Sommige met de handvervaardigd, gesponnen en geweven.


Wij hebben een voorliefde voor stijlvolle raambekleding zoals houten blinds, shutters, gordijnen in stoer linnen, fijne katoenmix of natuurlijk zijde opgehangen aan elegante systemen. Voor de wanden hebben wij bijzondere eyecatchers: luxe lederen panelen, wandbespanningen, gedessineerd behang of een Earthcote. De realisatie hiervan doen wij in samenwerking met onze ervaren partners.
hulshoff_5

VLOEREN


Het type vloer wat u kiest is zeer bepalend voor de uitstraling van uw ruimte: minimalistisch, stoer of juist verfijnd.


In samenwerking met experts leveren en plaatsen wij diverse soorten houten-, harde- en zachte vloeren, giet- en natuursteenvloeren.
vloer
groen_3-cc


BEDTEXTIEL


De finishing touch van een slaapkamer is maatwerk bedlinnen van zeer fijne kwaliteit. Zoekt u speciale afmetingen, een kleuraccent, gepersonaliseerd monogram, een sprei of bedshawl?


Dit kan bij u thuis worden besproken en opgemeten en vervolgens ’tailor made’ worden gemaakt. Op verzoek wordt uw bed ook opgemaakt.
bedlinnen