Login | Registreer | Winkelwagen 0 items -  0,00 | NL

 

 

DESIGN UPDATE JUNI 2019: COLOUR

We love colour! Je ziet het steeds meer terug in het interieur: kleur. Door een mooie mix van kleuren en texturen toe te passen ontstaat er een spannend beeld in de ruimte. Gebruik kleur als een eyecatcher of ga all out in een combinatie van diverse kleuren!


PATROON

Hella Jongerius pakt uit voor het Italiaanse Mutina met de Diarama serie vol frisse tinten en kleurnuances. Tevens wordt er op deze tegels gespeeld met geglazuurde en ongeglazuurde vlakken voor een speels patroon. Ook sterk in het creëren van patronen is Kast welke diverse varianten toepast op hun betonnen wastafels in diverse kleuren (ook op maat te maken). Mooi in combinatie met een kraan in een bijzondere finish van Watermark!


PINK

(Oud -) roze doet het goed in combinatie met stoere, zwarte elementen of zachte groentinten zo toont EX-T ons in hun sanitair collectie. Wanneer we buiten de ‘standaard’ collecties willen werken, worden we blij van het Finse Durat.  In hun ‘Palace’ collectie worden diverse roze tinten gepresenteerd. Het gespikkelde materiaal is bijvoorbeeld toe te passen op wastafels en baden, welke ook op maat gemaakt kunnen worden. Het materiaal kan ook als losse platen besteld worden, zodat je je creativiteit de vrije loop kunt laten.


TERRA

De warme terra tonen uit de ‘Tierras’ serie van Mutina combineren goed met een wat fellere voeg en als tegenhanger een harde blauwtint. Kleed het geheel aan met koper en nude accenten voor een mooi geheel.


PASTEL

Ook met zachte tinten kan je prachtige effecten creëren. De ‘Ossido’ serie van Made a Mano zorgt voor een gevarieerd beeld aan zachte tinten op dezelfde tegel. Elk exemplaar is uniek. Zorg voor een spannend beeld door de vorm van de tegel of een krachtige voegkleur. Ook het combineren van pasteltinten doet het goed. Dit zien we terug in de waskommen van Valdama met afwijkend gekleurde inlays.