Login | Registreer | Winkelwagen 0 items -  0,00 | NL

 

 

DESIGN UPDATE JULI 2019: LINES & SHAPES

In deze zomer update lichten we een aantal merken uit die nieuw in onze collectie zijn. In de komende maanden verwachten wij veel van deze nieuwe items in de showroom. Hierbij alvast een kleine sneak peek.


ANOUR

Anour betekent licht in het Farsi. Na zijn studie aan de Deense Academie van Schone Kunsten heeft architect Arash Nourinejad zich gestort op het ontwerpen van duurzame, handgemaakte autonome lichtobjecten. Deze worden vervaardigd door lokale Deense ambachtslieden. Uniek is de combinatie van traditionele methodes en materialen met moderne LED-technologie.

 


FROST

‘Vorm volgt functie’ is het uitgangspunt van het Deense Frost. In samenwerking met bekende ontwerpers creĆ«ren zij tijdloze en minimalistische (badkamer) accessoires die goed tot hun recht komen in een architectonische omgeving.

 


WALL&DECO

Ooit gedacht aan behang in je badkamer? Het Italiaanse Wall & Deco maakt behang geschikt voor interieur, exterieur en de badkamer. Prikkel je verbeelding en verander je interieur in een oogopslag met landschappen, fresco’s en optische illusies.