Login | Registreer | Winkelwagen 0 items -  0,00 | NL

DESIGN UPDATE APRIL 2021

Wat een jaar is het tot nu toe voor ons! Onze klanten weten ons massaal, op afspraak, te vinden en we rondden een aantal mooie, nieuwe projecten af (binnenkort nieuwe foto’s online). Ook blijven we altijd op zoek naar nieuwe materialen en passen deze graag toe in nieuwe show settings. Onderstaand weer nieuwe inspiratie die binnenkort terug te zien is in onze showroom. 


 

ST. LEO

De wandafwerkingen van St. Leo zijn niet alleen prachtig qua look, maar ook duurzaam. Het materiaal bestaat uit superfijn gemalen Dolomietsteen, gerecyclede as en organische pigmenten welke zorgen voor de subtiele, natuurlijke tinten. De ingetogen elegantie van het materiaal zorgt voor een warm en bijzondere uitstraling. Binnenkort te bewonderen in onze showroom! 

 


 

ONYX & MORE

We love Onyx! En laat Casa dolce Casa nu net een geheel nieuwe lijn uitgebracht hebben met alleen maar keramische Onyx tegels. In matte en glanzende variant en verrijkt met porfier. De samples, in diverse kleurschakeringen, zijn te bekijken in onze showroom. U kunt uw afspraak van tevoren telefonisch inplannen. 

 


MAMI 

We toonden u al eerder de Mami pendant, maar op korte termijn voegen we ook dit floor/ceiling model toe aan onze collectie. Een supergave en slanke sfeermaker in uw interieur!

 


 

CLOU ACTIE: FRAME

Clou promoot tot en met juni de ‘Frame’ collectie. In combinatie met wasbakken ‘Wash me’ en ‘Hammock’ kunt u met diverse frames, inlays en lades een speelse opstelling creëren. Laat u adviseren door één van onze designers en ontvang maar liefst 25% korting op uw ‘Frame’. Deze actie loopt tot eind juni.