Login | Registreer | Winkelwagen 0 items -  0,00 | NL

DESIGN UPDATE JUNI 2021

Wederom vernieuwen wij deze maand in onze showroom. Deze week plaatsen we een ‘Kolenik Closet’. Ontworpen door Robert Kolenik. Tevens een aantal andere nieuwe, fijne items waarover hieronder meer te lezen is. Wij zijn open zonder afspraak dus kom langs en laat u inspireren!


 

KOLENIK CLOSETS

De Kolenik closets geven u de mogelijkheid om gemakkelijk een fantastische walk-in closet te ontwerpen. Ze worden zorgvuldig samengesteld uit tijdloze materialen die met respect voor het milieu worden geprduceerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het ‘Solar onyx’ wat geheel gemaakt wordt uit gerecyclede zonnepalen. Een van de vele. prachtige details. Wilt u de kast aankleden met gepersonaliseerde kleerhangers of het bijbehorende interieurparfum? Het kan allemaal!

 


 

L:A BRUKET SHAMPOO

Nieuw in de webshop; twee heerlijke varianten shampoo. Met brandnetel en citroengras extracten voor een zuiverende werking.  

 


EARTH LAMP

Marie Michielssen ontworp al eerder een reeks potten en vazen in papier maché. Nu is daar ook de Earth tafellamp bijgekomen. Mooi in zijn eenvoud en primitieve vorm. 

 


 

KIZU GRIS DU MARAIS

De Kizu tafellamp is nu ook leverbaar met een voet in Gris du Marais marmer. Wat een fijne nieuwe look voor dit tijdloze model! 

 


 

PEP

De PEP wandlamp is één van onze nieuwe favorieten. Een subtiele toevoeging aan uw badkamer of hal. Leverbaar in chroom, mat zwart of goud.