Login | Registreer | Winkelwagen 0 items -  0,00 | EN | NL

Bij Baden Baden Interior is het mogelijk uw aankopen te retourneren. Het retourneren kan op de voorwaarde dat het door u aangeschafte product een product is wat niet speciaal voor uw wensen op maat is gemaakt of samengesteld.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij u een e-mail te sturen met uw voor- en achternaam en reden van retour of omruiling.

Baden Baden Interior

t.a.v. Afd. webshop aankopen

info@badenbaden.nl

U kunt het product binnen 14 Calender dagen na ontvangst aan ons retourneren. Indien mogelijk zelf te zorgen dat het product in de onaangebroken, originele verpakking, onbeschadigd arriveert met de originele aankoopnota in onze showroom. U kunt uw product persoonlijk komen brengen, maar mag daar ook een transporteur voor inschakelen, de kosten voor een even- tuele transporteur zijn voor uw eigen rekening. Eventuele transportschade ontstaan tijdens het retourtransport zijn voor rekening van de klant.

Om problemen te voorkomen adviseren wij u de retourzending aangetekend en voldoende verzekerd te versturen.

Nadat het product door ons retour is genomen, zullen wij het onderwerpen aan een inspectie of het product voldoet aan de ongeschonden conditie en indien dit het geval is, zullen wij binnen 15 dagen het bedrag van uw aanko(o)p(en), per bank aan u retourneren.

GARANTIE

Allereerst willen wij benadrukken dat alle Baden Baden Interior producten voldoen aan zeer hoge kwaliteitseisen, alle door ons verkochte producten ondergaan een streng eisen pakket waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.
Mochten de producten onverhoopt toch niet de beloofde levensduur halen, dan is de standaard fabrieksgarantie en wettelijke verplichte garantie van toepassing. Zie voor meer informatie onze algemene voorwaarden.