Login | Registreer | Winkelwagen 0 items -  0,00 | EN | NL

U kunt uw bestelling thuis laten bezorgen door PostNL of zelf afhalen in onze showroom.

Indien uw bestelling op maandag t/m zaterdag voor 12.00 uur bij ons binnen is, en u laat het pakket bezorgen door PostNL, dan wordt uw bestelling over het algemeen de volgende werkdag of zaterdag bij u thuisbezorgd.

Op dit moment wordt door PostNL circa 95% van de door ons aangeboden pakketten ook daadwerkelijk de volgende dag bezorgd. Helaas kunnen wij niet verantwoordelijk worden gehouden als PostNL dit niet kan nakomen, door omstandigheden of hun reglementen in de organisatie.

Als u ervoor heeft gekozen uw bestelling zelf af te halen in onze showroom, dan ontvangt u een e-mail zodra uw pakket is aangekomen. Doorgaans is dit binnen twee werkdagen na het plaatsen van uw bestelling.Gratis verzending:

Bij Badenbaden.nl betaald u geen verzendkosten voor bezorging binnen Nederland en bestellingen boven de           € 300,-. Voor bestellingen buiten Nederland en in Europa vragen wij een transportbijdrage van € 25,- afhankelijk van het gewicht en volume. Buiten Europa, vragen wij dit voor u op.

Voor iedere bestelling onder de € 300,- worden verzendkosten berekend:

– Bezorging via PostNL: 4,95 per bestelling
– Ophalen in onze showroom: GRATIS