Login | Registreer | Winkelwagen 0 items -  0,00 | EN | NL

Betaalmogelijkheden bij badenbaden.nl
Er zijn diverse betaalmogelijkeheden voor het afrekenen van uw aankopen op de badenbaden.nl webshop.


Via iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Hoe werkt iDEAL?

U plaatst een bestelling bij Badenbaden.nl. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald.


Voordelen:

a) iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:

b) iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren

c) iDEAL is ontwikkeld en wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken

d) Toegang tot internetbankieren van één van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL

e) Controle en overzicht op de betaling


Betalen met een creditcard


U kunt uw bestelling betalen met de volgende Nederlandse creditcards: VISA, MasterCard en American Express. Om uw gegevens te beschermen, worden deze volledige gecodeerd verstuurd via SSL-servers en zijn zodoende beveiligd tegen toegang van derden. Op het moment van de bestelling wordt uw creditcard betaling geautoriseerd.