Login | Registreer | Winkelwagen 0 items -  0,00 | EN | NL

Afrekenen van uw Baden Baden Interior artikel:
Als uw bestelling compleet is, klikt u op de knop Afrekenen. Voordat u uw bestelling bevestigd, kunt u de inhoud van uw shoppingbag wijzigen:

– Aantal: het aantal bestelde producten aanpassen.
– Verwijderen: klik op het x- kruisje om het product te verwijderen.

Als u de inhoud van uw shoppingbag gewijzigd heeft, klik dan op Herberekenen om de wijzigingen te bevestigen.

Factuurgegevens controleren:
Indien u de eerste keer een bestelling doet bij Badenbaden.nl, moet u zich eerst registreren als een nieuwe klant. U dient dan de volgende stappen door te lopen:

Persoonlijke gegevens
Factuuradres
Verzendadres
Uw gebruikersnaam & wachtwoord kiezen
Order controleren
Order bevestigen
Betalen

Wanneer alle betaalgegevens correct zijn, klik dan op Ga verder.

Bestelling plaatsen:
Controleer de inhoud van uw shoppingbag en klik op Afrekenen om uw bestelling te plaatsen.

Bevestigingsmail:
U ontvangt een bevestiging van uw bestelling op het e-mailadres waarmee u bent ingelogd in de badenbaden.nl webshop.

Betalingsovereenkomst:
Met het invullen en verzenden van het bestelformulier, verplicht de koper van de aangekochte producten zich tot het betalen van de vastgestelde prijs.

Totstandkoming koopovereenkomst:
Een koopovereenkomst komt tot stand na ontvangst van een bestelling. Door het plaatsen van een bestelling wordt te kennen gegeven dat wordt ingestemd met de toepasselijkheid van de algemene voorwaarden.

Levering en facturering:
Bestellingen die voor 18.00 uur bij ons binnenkomen, die direct betaald zijn en waarvan de voorraad toereikend is, worden dezelfde werkdag verzonden. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat een Baden Baden Interior artikel is uitverkocht. U krijgt dan een e-mail van ons met verdere uitleg over de levertijd van uw bestelling.

Bestelt u artikelen die een hogere waarde hebben dan € 4500,- krijgt u de keuze om dit bedrag volledig te betalen of 50% aan te betalen en het restant voor levering te voldoen.

Indien de te leveren artikelen op het afleveradres niet in ontvangst genomen kunnen worden, zal DHL de volgende dag de bestelling wederom aanbieden. Mocht er dan weer niemand aanwezig zijn, kan de bestelling, in overleg, worden afgehaald bij het aangegeven afhaalpunt van DHL. Vragen over uw bestelling kunnen telefonisch worden beantwoord, tijdens winkeltijden zijn wij bereikbaar op tel: 020-5318418

Prijzen:
De vermelde prijzen zijn in euro’s, inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten, de verzendkosten (€ 4,95) worden bepaald door het eindbedrag, maar worden altijd getoond in uw order overzicht alvorens u deze dient te bevestigen. Wanneer u een bestelling plaatst, krijgt u altijd een bevestigings- e-mail met het totale bedrag en de eventuele verzendkosten.

Gratis verzending:
Bij Badenbaden.nl betaald u geen verzendkosten voor bezorging binnen Nederland en bestellingen boven de € 300,-. Voor bestellingen buiten Nederland en in Europa vragen wij een transportbijdrage van € 25,- afhankelijk van het gewicht en volume. Buiten Europa, vragen wij dit voor u op.

Voor iedere bestelling onder de € 300,- worden verzendkosten berekend:

– Bezorging via DHL: 4,95 per bestelling
– Ophalen in onze showroom: GRATIS