Toont alle 2 resultaten

SP01

 

SP01 is een nieuw designmerk, bestaande uit een prachtige collectie gedetailleerde hand-gemaakte meubels, ontspruit in Australië en ontworpen en gemaakt in Italië. De visie van SP01 was heel helder: een nieuw meubelmerk ontwikkelen gebaseerd op helder design en eerlijke materialen. Het doel was een collectie creëren die internationaal was, met items die zowel in een New York studio, op een terras in centraal Londen als in een beach huis in Sydney niet zouden misstaan en zouden passen.
Het team bestaat uit mensen die elkaar kennen uit de retail design wereld. Ze hebben gewerkt voor de wereldbekende design brands. Hier zagen ze hoe het beste werd gecreëerd, wat er bij kwam kijken om tot een product te komen, ervoeren ze de starheid van fabrikanten en leerden ze de kwaliteiten en eigenschappen van materialen kennen.
Voor de eerste collectie werd er samengewerkt met de award winnende studio Fattorini+Rizzini+Partners-studio uit Milaan.
De collectie van SP01 bestaat uit de essentials voor wonen en dineren (binnen en buiten) , zoals stoelen, banken, fauteuils, eettafels en salontafels.

Baden Baden Interior is leverancier van de producten van SP01.
U bent van harte welkom in onze showroom waar wij u informatie en professioneel advies kunnen geven. Tevens kunnen wij u verschillende materialen en stalen laten zien.

 2.290,00 2.327,00
 1.395,00