Login | Registreer | Winkelwagen 0 items -  0,00 | NL

DESIGN UPDATE DECEMBER 2017: GIFTS

Feestmaand december is aangebroken. Baden Baden Interior heeft een prachtige collectie aan cadeaus in huis waarvan we graag een selectie met u delen in deze nieuwsbrief. U kunt nog veel meer cadeau inspiratie vinden in onze webshop. Want wat is er nu makkelijker dan uw presentje thuis bezorgd krijgen? Geniet van het ruime assortiment aan keuzemogelijkheden!

In deze editie vindt u:

  • Afrika
  • Linari
  • B&O Play
  • Velvet
  • Soapstone
  • L:A Bruket

Afrika

Deze mooie Afrikaanse kettingen en maskers zijn er in allerlei verschillende varianten. Van gerecyclede glazen kralen tot messing of houten varianten. Geplaatst op een standaard worden dit verrassende interieurobjecten. In onze showroom is een uitgebreide selectie te vinden.


Linari

In de donkere dagen thuis kan een heerlijk interieurparfum niet ontbreken. Naast de vertrouwde Linari geuren zoals de Senso kunt u in onze webshop nu drie nieuwe geuren ontdekken welke verkrijgbaar zijn in een geurfles- geurkaars en roomspray variant. U kunt deze testen in onze showroom waar wij tevens andere verleidelijke geuren van bijvoorbeeld L’Objet en Culti hebben staan. Kom gerust eens langs!


B&O PLAY

De subtiele stand-alone speakers van B&O Play zijn een lust voor het oog en kunnen vanwege hun mooie design en smaakvolle kleuren gemakkelijk geïntegreerd worden in ieder interieur. De catchy speakers en headphones kunt u gemakkelijk als object toevoegen aan uw ruimte. Wij worden niet alleen blij van de vormgeving maar ook van het geluid! In de showroom staan verschillende testspeakers zodat u kunt genieten van deze prachtige sound.


Velvet

De Royal Velvet kussens zijn nu ook aangevuld met warme seizoenstinten en linnen varianten welke samen een rijke aanvulling bieden aan uw interieur. Tevens verkrijgbaar in dit herfstpalet zijn er luxe groen- en blauwtinten. Wij tonen momenteel een grote selectie aan verschillende kleuren en maten!


Soapstone

Nieuw in ons assortiment, geïntroduceerd vanuit Parijs, de minimalistische soapstone objecten. Ook verkrijgbaar met messing detail wat het geheel een luxueuze twist geeft. Mooi op zichzelf of als opbergaccessoire.


L:A Bruket

De producten van L:A Bruket zijn ontstaan aan de kust van Zweden. De sterke bad met het landschap resulteert in pure, natuurlijke producten. Heerlijke geuren en verzorgingsproducten welke leuk zijn om te geven en te krijgen.